sotto.ro
Yuppy
Info
x
info

OK

Info
x
info

» Toate forumurile » Modele noi » Poze spion »

Bmw seria 7 (nou) - poze

Intra in contul tau
 Username:  Password:
am uitat parola | nu am cont
Activitate | Top

Cauta job

ejobs

Voteaza:
Rating curent: (15 voturi)

Trimite prin Y!M
Pagini: 1 2 3 >> Sari la pagina:
mikes
10 mesaje
Oras: BUCURESTI
Postat pe: 2 Iulie 2008, ora 13:58

http://www.worldcarfans.com/9080701.002/bmw-7-series-teaser-poster-displayed-at-golf-tournament

Astia nu s-au potolit deloc dupa ce si-au furat-o cu asta de acu. Tot Bangle, tot ciudata si dupa aia ii auzi ca scad vanzarile...

speedster
18 mesaje
Postat pe: 2 Iulie 2008, ora 14:08

Omule...nu prea stii ce vb.
Seria 7, chiar daca a fost criticata si injurata la inceput s-a vandut f bine, poate mai bine k s class. tehnologic a fost peste mercedes.
bangle-bangle, dar omu a reusit sa fac o masina super, mai ales dupa ce i-au schimbat fata acum cativa ani.

asa ca...

lucianluci
1 mesaj
Postat pe: 20 Iulie 2008, ora 11:15

cred ca e o masina super ,asa cum ne-au obisnuit cei de la bmw

cristi_gl
1 mesaj
Oras: Galati
Postat pe: 20 Iulie 2008, ora 12:32

Auzi seria 7 peste S class :))).Dak voi chiar credeti ce spuneti sunteti copii, poate va place voua mai mult seria 7 dar nu e in nici un caz peste S class care este masina pe care apar mereu noile tehnologii, iar bmw-ul a ramas si in urma mercedesului si in urma lui audi, eu nu stiu de cand nu v-atzi mai urcat inr-un mercedes audi sau bmw voi dar mai aveti de lucrat la capitolul cunostiinte despre industria auto.

homereg
13 mesaje
Postat pe: 20 Iulie 2008, ora 14:14

si totusi se pare ca n ultimii trei ani BMW ul a luat cam tot ce se putea lua, cele mai multe premii I sau Magna la motoare si noutati tehnologice implementate , si mai apoi Mercedes si Audi
asta nu inseamna ca nu admir si S klase... care e ceva gen KENT ( la tigari !)...iar BMW ul este Marlboro !!!... prea serioasa , prea galanta.... iar mie imi plac sportivele !!

Raporteaza abuz de limbaj
hmo

1 mesaj
Postat pe: 26 Iulie 2008, ora 13:39

zon
84 mesaje
Oras: Brasov
Postat pe: 27 Iulie 2008, ora 14:54

1st_driver
8 mesaje
Postat pe: 6 August 2008, ora 08:29

nu pot sa cred:))) cand vreo data sa fie audi sau mercedes peste BMW. hai sa lamurim o data povestea asta. pe langa faptul ca BMW aluat aproape toate premiile la toate categoriile unde a concurat. de ce credetzi voi ca BMW nu a schimbat linia tehnica de cand e el, motoare transversale 4, 6, in linie, 8v mai nou v10 shi cel mai adevarat motor v12 de pe seria 8 care nu shtu din c motive s-a renuntzat la el o perioada. e adevarat ca S de la mercedes este o limuzina eleganta shi spatzioasa dar pe cat de "prea minunata" e, pe atat de multe probleme are shi sa nu mai vorbim de itretzinere. concluzia finala "BMW nu suporta termeni de comparatzie cu nici o marca, pt ca e cu doua clase peste restul"

drumuri bune
Boanta_ady19
7 mesaje
Postat pe: 10 August 2008, ora 13:34

Ma bucur ca in sfarsit cineva stie ca a facut Bmw-ul in ultimi ani la motoare ( vezi titlurile castigate la motoare de-a lungul ultimilor ani ), trebuie sa recunoaste-ti ca Bmw-ul aduce cele mai noi tehnologii in privinta consumului- vezi sistemul Valvetronic - cand ei montau acest sistem lumea motoristica era cu 2 pasi in urma!
Cineva trebuie sa se puna la punct cu aparitia noilor tehnologii si cine le-a pus in aplicare!
Sa aud din partea celor carora nu le place BMW daca stiu cine a creat motorul de la Mc Laren F1 acum o palarie de ani?

zon
84 mesaje
Postat pe: 10 August 2008, ora 22:23

1st_driver
8 mesaje
Postat pe: 11 August 2008, ora 16:24

sa nu mai vb de sistemul vcanus shi mai nou dublu vanus lucruri de care nu am auzitshi la concurentza, sisteme care parcheaza singure mashina shi mai multe lucruri de care nu au auzit ceilaltzi.

drumuri bune

1 mesaj
Postat pe: 4 Septembrie 2008, ora 16:52

bai bai cn nu stie de masini cum sa fie bmw peste mercedes cn are mereu ultimele inventiii? nu mercedes suspensii pe perna de aer sisteme de franare automata etc nu se poate compara cu bmw desi recunosc bmw e peste audi ;)

zon
84 mesaje
Postat pe: 7 Septembrie 2008, ora 21:38

mai beckham , suspensile pe perna de aer exista ,cum stiu eu de cand francezii de la Citroen le puneau la jegurile lor. si niste senzori sa-ti franeze masina in caz de urgenta ???? extraordinar si senzational si astia de la Dacia pot pune pe Sandel daca se chinuie si au bani.

stelikk
1 mesaj
Postat pe: 10 Septembrie 2008, ora 02:05

nemtii au facut doar doua marci de masini: mercedes si alte masini...........

1 mesaj
Postat pe: 11 Septembrie 2008, ora 11:42

asa cik si dacia poate sa fac ce a facut mercedesul da sa revenim la bmw si sa ne gandim ce masini de top are bmw m6 vs mc laren slr :)) si seria 7 vs maibach :))))))

1 mesaj
Postat pe: 11 Septembrie 2008, ora 11:42

deci ce mai zici bai zon ;)

zon
84 mesaje
Postat pe: 11 Septembrie 2008, ora 13:23

bai vladel da si aia de la Dacia pot face ce a facut Mercedes cu senzorii de frana de urgenta si bai vladel din nou nici nu stii sa compari : cred ca nu stii ce inseamna M6 pentru ca SLR concuraza cu AstonMartin V12 Vanquish si cu Ferrari 599 GTB, toate fiind considerate GT-uri,la BMW ar fi seria Z10 ,bai vladel si Maybach ,vladel, concureaza cu RollsRoyce de la BMW nu cu seria 7, dar nu e timpul pierdut pentru tine ,mai poti invata.

1 mesaj
Postat pe: 11 Septembrie 2008, ora 20:26

bn bn da daca bmw e asa tare si mc laren slrul e gt dc nu-si face si bmw un gt si dak esti asa tare sa sti ca maibach e mult mai apropiat de mercedes decat rols roice de bmw caci bmw le furnizeaza doar motoarele bai zon

1 mesaj
Postat pe: 11 Septembrie 2008, ora 20:27

si nu e in nici un caz z10
sigur

zon
84 mesaje
Postat pe: 11 Septembrie 2008, ora 20:35

bai vladel se pare ca nu intelegi dar i-ti desenez Maybach este detinut de Mercedes

RollsRoyce este detinut de BMW

Ps:sper ca intelegi acum bai vladel

1 mesaj
Postat pe: 11 Septembrie 2008, ora 20:44

ok stiam asta nu-ti fa griji zon da chiar daca sunt detinute de firmele astea doua u asta destept care crezi cai mai bun maibachul sau rolls royce care-i mai luxos si mai performanta aaaaaaaaaaaaaa

zon
84 mesaje
Postat pe: 12 Septembrie 2008, ora 10:13

pai daca stiai inseamna ca esti mai destept ca mine si te las pe tine sa faci comparatia oricum tot ce zici e corect si nu ma ingrijorez ca pana la urma o sa realizezi o adevarata diferentiere intre cele doua marci

cHiBiTZu
6 mesaje
Postat pe: 28 Septembrie 2008, ora 08:25

vladel frate ... ce comparatie faci tu? cum poti sa compari tu seria 7 cu maibach? tu faci comparatie ceva de genu: logan vs passat.dak tu le bagi in aceeasi clasa ... atunci S-class cu ce model mai concureaza de la bmw? din cate stiu eu maibach-ul este in primul rand din clasa exclusivista si k este adversar cu rolls-royce phantom (apartine bmw-ului, dak nu stii) care ... este mult mai apreciat decat maibach-ul, chiar dak si la adresa lui au aparut destule criciti ca si la seria 7. imi pare rau pt tine frate k faci aceasta comparatie.intereseazate mai mult si compara masini din aceeasi clasa. asa k ... baga la cap. ai vrut tu sa ridici mercedez-ul dar nici aici nu ai putut pt k are adversat la fel de puternic ca si in cazul S-ului. am vazut acum ceva timp in urma un documentar despre S-class referitor la sistemele de siguranta pe care le are, aici recunosc k nu prea am habar dak cei de la bmw au sisteme de siguranta la fel de bune si ma impresionat fff mult. sunt "nebun" dupa BMW de cand ma stiu, dak mi-as permite una din doua parca mi-as luat S-ul asta datorita sistemelor de siguranta pt k pun accent fff tare la capitolul asta, bine k la ce viteze ating aceste masini ... nu prea poti scapa cu viata (repet nu sunt la curent cu dotarile de la bmw dpdv al sigurantei) stiu k si bmw-ul este dotat, dar s-ul mi-a lasat impresia k e fff bine pus la punct, poate si din cauza k se face ff multa publicitate pe tema asta la mercedez si la bmw nu. iar referitor la cealalta comparatie facuta de tine ... o sa ma abtin.

cm_alin
6 mesaje
Postat pe: 6 Octombrie 2008, ora 00:09

ce tantalau e ala care compara bmw 6 cu slr si 7 cu maybach =)) BMW ruls.. cele mai multe premii la motoare! de 6 ani tzine locul 1 numai ptr el. eventual daca ai compara mclaren bmw cu slr ar mai fi o treaba.. da chiar si atunci tzine minte ca mclaren are 8 ani deja.. ceva de genu.. si tot e printre cele mai tari masini chiar si in ziua de azi dupa o gramada de ani de la lansare. green car of the year e tot bmw.. bmw 1. si la mutulica ala care zice "nemtzii au facut mercedes si masini" ii zic atunci ca bmw e avion si nu se incadeaza la ce a spus el _|_ macar ai vazut bmw gina ?! baga ochiu si vezi cat ii duce capu pe inginerii bmw.. chiar daca e numai prototip tot denota cat sunt de inspirati si de vizionari!

madit
1 mesaj
Postat pe: 7 Octombrie 2008, ora 10:09

mai baiatule uita-te pe statisticile de vanzari, rata profitului si ai sa vezi ce diferenta este intre bmw, care e pe primul loc, si mercedes si audi, care daca erau atat de tari singuri, nu intrau sub cupola wolkswagen si mai nou se pare porsche......in ceea ce priveste motorizarile, de 6 ani bmw tot castiga motorul anului si benzinare si diesel......la siguranta volvo si saab dau lectii tuturo, lasati-ne cu mercedes...si inventiile lor opulente ,nefolositoare si cu multe probleme. vedeti ca sunt pline serv..... de mertane cu probleme. iar slr vision nu o sa fie niciodata mc laren f1, aparuta la inceputul anilor '90 cu motorizare, bmw, V12, 6000 cm3 si 646 hp, 0-100 km........., 3,1 sc. ai ciao zdrentelor opulente si maneliste cu mercedesul ...

theoradu
2 mesaje
Postat pe: 14 Octombrie 2008, ora 01:26

De la: madit, la data 2008-10-07 10:09:48mai baiatule uita-te pe statisticile de vanzari, rata profitului si ai sa vezi ce diferenta este intre bmw, care e pe primul loc, si mercedes si audi, care daca erau atat de tari singuri, nu intrau sub cupola wolkswagen si mai nou se pare porsche......in ceea ce priveste motorizarile, de 6 ani bmw tot castiga motorul anului si benzinare si diesel......la siguranta volvo si saab dau lectii tuturo, lasati-ne cu mercedes...si inventiile lor opulente ,nefolositoare si cu multe probleme. vedeti ca sunt pline serv..... de mertane cu probleme. iar slr vision nu o sa fie niciodata mc laren f1, aparuta la inceputul anilor '90 cu motorizare, bmw, V12, 6000 cm3 si 646 hp, 0-100 km........., 3,1 sc. ai ciao zdrentelor opulente si maneliste cu mercedesul ...

prietene, la fel cum au evoluat masinile, au "evoluat" si manelarii. Daca te uiti cu atentie pe strada ai sa vezi ca toti cioroii au BMW si nu Mercedes. Mercedes era marca de manelari in Romania in anii 90, dupa 2000, o data cu aparitia "minunatelor" modele desenate de Bangle, manelarii au migrat rapid catre BMW. 8 din 10 BMW-uri sunt conduse de un tzigan borat.

cHiBiTZu
6 mesaje
Postat pe: 14 Octombrie 2008, ora 21:10

theoradu ... ai perfecta dreptate in legatura cu cei care se reprofileaza d.p.d.v. al masini, acest lucru ma intriga fff tare, deoarece sunt un fan impatimit al BMW-ului, iar "coloratii" pe care ii vedem la volanul unui BMW demonstreaza ca ... ei nu vor sa mai mearga cu o masina care e "puturoasa" datorita faptului ca e cunoscuta mai mult pt eleganta, confort etc (ca in cazul mercedezului) si sa asculte manele la maxim, vor si ei o masina "pur sange" (ca sa spun asa), nervoasa, cunoscuta pt performantele ei (ca in cazul BMW-ului), am observat ca majoritatea care sunt "colorati" si conduc un BMW nu mai asculta manele la maxim (cel putin in oras la mine). eu unu consider ca strica frima BMW-ului. Ce ma socat si nu-mi vine sa cred ... este ca cei de la mercedez au scos noul model C-class, care nu prea mai seamana a mercedez, daca te uiti atent din multe unghiuri si mai ales daca nu ai vedea emblema firmei ai spune ca e un BMW si nu mercedez, nu mai are acele linii elegante cu care suntem obisnuiti, acum masina e cam "brutala" in stilul lui BMW, doar emblema aminteste ca e mercedez si nu BMW (asta e parerea mea) exemplele sunt multe, dar ma opresc aici, pt ca as scrie toata noaptea. poti observa si singur diferentele daca te-ai uita mai bine si ai compara un C-class cu un BMW Seria 3.

Rommy
29 mesaje
Postat pe: 17 Noiembrie 2008, ora 02:00

seria 7 m-i se pare cea mai urata limuzina de la germani...ati uitat de Phaeton...care mi se pare mai eleganta k seria 7.e prea mare si pt mine pare k seamana cu o balena...la design exterior e sub s classe, phaeton si a8...dupa cum am zis>seria 7=o balena mare si grasa...

Rommy
29 mesaje
Postat pe: 17 Noiembrie 2008, ora 02:09

nush unde ai vazut u k seamana C-class cu seria 3...doar pt k e mai sportiva ca celelalte modele asta nu inseamna ca e BMW cu sigla MECEDES....

zon
84 mesaje
Postat pe: 17 Noiembrie 2008, ora 23:29

pai si de cand face Mercedes ; C klasse ,cum sublinia cineva, mai sportiv in design ???

Pagini: 1 2 3 >> Sari la pagina:
Mergi la: